A Roben Trade Bt. 2009-ben alakult meg a hódmezővásárhelyi nagy múltú mérleg ill. címkegyártási tapasztalatokkal. Cégünk az első időszakban a bolti alkalmazásban lévő árszorzós mérlegekkel, valamint asztali mérlegekkel foglalkozott. Későbbiekben termékkörének szélesítése  érdekében elkezdte az ipari mérlegek gyártását is .

Ipari jellegű mérlegeink: a darabszámláló mérleg, áruátvevő mérleg , hibrid mérleg, húsipari, felsőpályás, extralapos mérleg, illetve közúti hídmérleg is gyors és pontos mérést tesz lehetővé, még intenzív ipari körülmények között is. Mérlegeink mindegyike digitális elektronikával van ellátva, valamint számítógépes csatlakoztatásra is alkalmasak. A számítógép és a mérleg közötti kommunikáció lebonyolításáról szakembereink gondoskodnak.

Cégünk tevékenysége során az ország legnagyobb értékesítő, illetve szervízhálózattal áll kapcsolatban , amely mintegy 50 szervízzel kiválóan működik.


Valamennyi mérlegünk rendelkezik az Országos Mérésügyi Hivatal típusengedélyével.

Bízunk abban, hogy szolgáltatásainkkal segítjük önöket a napi munkájukban és jövőbeni terveik megvalósításában.

 Tekercses öntapadó címkék széles választékát is kínáljuk ügyfeleiknek. Papír és műanyag címkék, fóliák, alu záró címkék színes illetve nyomatlan változatok gyártásával, forgalmazásával foglalkozunk. Akár egyedi igényeket a tervezéstől a kivitelezésig is kielégítünk. Nyomtatási megoldásaink az egyszerű nyomtatóktól az ipari szállítószalagos címkéző berendezésig akár mérleggel egybeépített változataival kínáljuk. Szolgáltatásunk kiterjed kis élelmiszerboltok berendezéseitől kezdve az ipari létesítményekben használatos eszközökig vállalatirányítási rendszerekkel összehangolva. Gyors és pontos munkavégzés mellett a határidőre történő kiszolgálást, valamint az állandó jó minőséget tartjuk az egyik legfontosabb tényezőnek egy vállalkozás életében.


Tisztelettel:

Roben Trade BT csapata